Món Salvatge, la fe en Raito-Gobun

Pròximament recuperarem un programa emès a Flash FM (Flaix FM) els anys 1993 i 1994. Un programa únic que estava vinculat a un videojoc de PC i que s’anomenava «Món Salvatge» i va ser creat pel director de cinema, escriptor i periodista Jesús Manuel Montané.

Gràcies a ell, que s’ha posat en contacte amb [espacio sonante], estem digitalitzant els programes que es van emetre. Aquests programes escoltats en l’ordre d’emissió ens faran adonar de com va ser d’irrepetible aquesta aventura de rol radiofònic i on els oients (que havien de tenir un videojoc exclusiu al seu PC des de casa) participaven de forma molt activa. A més, també tindrem l’oportunitat d’escoltar un dels primers programes de Flaix FM just després de la seva creació i podrem escoltar els locutors mítics dels primers temps de l’emissora.

En breu, a [espacio sonante]

teishikat!!

Primera promoció de «Món Salvatge»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s