Arxiu sonor d’Òmnium Cultural. Entrevista a J.M. Ainaud de Lasarte (I)

Casset amb entrevista a JM Ainaud de Lasarte

He aconseguit set cintes de casset amb entrevistes relacionades amb Òmnium Cultural. De fet, son conferències i entrevistes que, imagino, servien per la transcripció a la seva revista o utilització com a fons històric. Desconec si han estat mai digitalitzades, per això m’agradaria començar amb aquesta on l’historiador Josep Maria Ainaud de Lasarte conversa amb una persona que li fa preguntes relacionades amb la història d’Òmnium el 30 de novembre de 2006.

La conversa gira al voltant dels inicis d’Òmnium Cultural i conté un munt d’anècdotes, dades i pensaments imperdibles que apareixen a una velocitat que impressiona. Trobo que és un arxiu sonor interessantíssim.

Un comentario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s