Diari AVUI, extra especial 11 Setembre 1981

Cassette del Diari Avui de l’11 de Setembre de 1981

Aquesta cinta de casset segurament venia amb una edició especial del diari Avui de l’11 de Setembre de 1981. Una cinta amb 15 minuts per cara amb una sèrie de personalitats que son presentades per Salvador Escamilla en un document sonor dirigit pel catedràtic Jordi Maluquer.

Les personalitats que parlen en aquest document històric són Jordi Pujol President de Catalunya, Heribert Barrera President del Parlament de Catalunya, Narcís Serra alcalde de Barcelona, Miquel Coll i Alentorn Conseller adjunt a la Presidència, Ramon Trias Fargas Conseller d’Economia i Finances, Cassià Maria Just Abat de Montserrat, Francesc Frutos Diputat al Parlament de Catalunya, Anton Cañelles Diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Carbonell Filòleg i polític, Joan Miró Pintor, Salvador Espriu Poeta, Antoni Badia i Margarit Filòleg, Josep Maria Subirachs Escultor i Joan Manuel Serrat Cantant.

Cap dona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s