Resum 2022, els sons més escoltats

Ha arribat el moment de veure com ha anat aquest 2022 a [espacio sonante]. L’any passat no em vaig voler marcar fites, però reconec que sempre vull superar les visites de l’any anterior. I la veritat que, en aquest sentit, estic molt content.

Audiències [espacio sonante] des del seu inici l’any 2013

En relació amb l’any passat he pujat un 38% més amb usuaris únics amb 10.934. I també un 35% més pàgines vistes arribant a les 18.828. Des dels primers mesos de l’any vaig veure que, els àudios de ràdio tenien molt d’interès (com preveia l’any anterior) i que superaria amb uns centenars de visites (potser en algun miler) l’any anterior. No m’esperava aquesta pujada tan important, però és que a l’octubre va passar això:

Audiències [espacio sonante] de l’any 2022

Una entrada va copsar 3.277 visites. Va ser perquè es va fer viral al Twitter i perquè el contingut va ser per a molts, sorprenent. EL PRIMER «VERSIÓ ORIGINAL» DE TONI CLAPÉS DESPRÉS DE LES VACANCES DEL 1998, programa de Catalunya Ràdio trobat en una cinta de casset.

«Versió Original» a Catalunya Ràdio

Un altra entrada al blog, sorprenentment per a mi, ha suscitat molt d’interès i sembla que Google l’ha posat molt amunt de les seves recomanacions. La culpa: el Mundial de futbol de Qatar i aquesta entrada: INTERCANVI DE CROMOS AL MERCAT DE SANT ANTONI. Era sobretot a partir de divendres que pujaven espectacularment les visites gràcies a les persones que buscaven informació sobre com bescanviar els cromos del mundial de Panini.

I per aquest 2023?

Espero trobar temps per publicar més paisatges sonors, ja que en tinc un munt esperant a ser editats. També m’agradaria poder digitalitzar més radioteatre i arribar als 25. Vull tirar endavant una idea boja de fer entrevistes de 30 minuts totalment analògiques amb el meu NAGRA a persones amb qui em ve de gust conversar i col·laborar amb experts en algunes entrades d’aquest nou any 2023. Molt bones escoltes per aquest nou any i gràcies per visitar de tant en tant el blog.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s