Quisicosas a Radio Juventud amb Josep M. Bachs (II)

«Las noticias que escapan a los grandes titulares»

Continuem amb la digitalització del material que gràcies a l’amabilitat de Lola Cuadrado hem pogut recuperar del mateix arxiu personal de Josep M. Bachs. Un autèntic luxe. En aquesta entrada vaig publicar el material del programa «Quisicosas» del 1971 al 1973. Avui publico el material de «Quisicosas» de Radio Juventud del 1974 al 1977.

Material personal de Josep M. Bachs

Aquest moment pertany a l’any 1974 i sembla ser que l’Ajuntament de Barcelona provava per primera vegada als carrers de la ciutat el carril BUS. Les primeres proves van ser un desastre pels conductors i el periodista ho critica sense problema mencionant l’alcalde de llavors que era el senyor Enric Masó.

Josep M. Bachs comenta el problema del carril BUS

Aquí el fragment sencer.

El programa «Quisicosas» tenia molta participació dels oients en trucades. Sobretot pels seus concursos.

Anem al darrer fragment de l’any 1977. M’agrada molt l’elegància del Bachs. M’agrada com utilitzava, ja en aquella època, els efectes de so com l’eco. Com jugava amb les músiques i les sintonies i, sobretot, la seva salutació inicial amb algun missatge amagat.

Buenos días, saludos cordiales como siempre de una forma especial para todas aquellas personas que nos escuchan desde su lugar de trabajo. También para los que lo hacen desde el aparato receptor de su automóvil. Para las amas de casa, los estudiantes, los que están de vacaciones, forzosas o no. Los que no trabajan (los del ayuntamiento) y los que están durmiendo, buenos días.

Salutació Josep M. Bachs al «Quisicosas»
Salutació Josep M. Bachs al «Quisicosas»

Aquí el fragment de l’inici del programa sencer.

Ben aviat publicaré més material de l’any 1982 al 1984. La condició sonora d’aquests fragments és fantàstica, ja que Josep M. Bachs es cuidava d’enregistrar-ho en la millor qualitat possible.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s