Jordi Basté dona una exclusiva a un programa equivocat

Vinyoli, Beltran i Boluda a Catalunya Ràdio

A finals dels anys vuitanta durant l’emissió del programa Clàxon, que presentava Albert Vinyoli i Jordi Beltran, va passar una situació curiosa. De forma espontània apareix la veu del Jordi Basté que té interès per donar una exclusiva relacionada amb l’Espanyol a un programa d’esports que segurament s’estava fent en aquells moments per Catalunya Ràdio. Per equivocació, des del control central, envien la seva veu a l’estudi 7 on en aquells moments s’estava radiant en directe per Ràdio Associació el programa musical Clàxon. Passa això:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s