Recuperat cançoner popular

He trobat una cinta de casset dels anys setanta amb enregistraments musicals tipus cançoners i jotes valencianes. A la portada només hi ha escrit «Voces y música família«. Una cinta enregistrada per un amant de la música de tradició que va decidir immortalitzar-ho en aquesta cinta de casset.

Cinta amb enregistraments musicals

La cinta comença amb cinc cançons populars cantades per un home. Està acompanyat per una banda de guitarres (bandúrries), panderetes i d’altres instruments. Desconec els títols correctes de les cançons.

València serà València:

En lo mercat:

Ara:

Lo que fas a Barcelona:

Passejant jo per la Rambla:

Señores y caballeros todos lloraban:

Just després d’aquest repertori hi ha un paisatge sonor d’una festa al carrer on s’escolten petards, una banda de música i també aplaudiments finals.

Enregistrament d’una banda de música al carrer

Ara arribem al moment de la señorita Adelita.

Anunci d’un repertori de la señorita Adelita

A partir d’aquí, la señorita Adelita canta música popular. Hi ha unes quantes cançons que es poden anar escoltant en aquest player.

Ara el contingut canvia i hi trobem música instrumental amb la mateixa banda. Hi ha unes quantes cançons que també es poden anar escoltant en aquest player.

Arribem al final de la CARA B i ara podem escotar un home que recita i canta La Salvadora, Campoamor poeta, Pero si pero no, Fumando i Esperanza.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s