Equip d’esports dels inicis d’Ona Catalana

Gràcies a l’amabilitat de Joan Ramon Noró (excel·lent tècnic de manteniment de ràdio) s’ha pogut recuperar la primera hora d’emissió oficial d’Ona Catalana presentada per Josep Cuní.

Dic oficial perquè dos dies abans Ona Catalana retransmet el primer partit de la temporada de lliga 2000-01 entre el FC Barcelona i el Malaga. Una transmissió on Pere Escobar parla amb Joan Gaspar, connecta amb Josep Maria Déu que parla amb Ferran Martorell. Aquest material ja fa anys que està a disposició de tothom a Espacio Sonante . Aviat recuperaré tot el partit.

Josep Cuní a l’estudi 1 (ja desaparegut per un incendi) d’Ona Catalana

Bon dia, Catalunya. Són les nou del matí de l’11 de Setembre de l’any 2000. La diada en què Ona Catalana inicia les seves emissions regulars

Josep Cuní, 11/09/2000

Aquestes són les primeres paraules del programa «El matins amb Josep Cuní» i que continuava d’aquesta manera.

Presentació i editorial de Josep Cuní als inicis d’Ona Catalana

Just després Josep Cuní entrevista a Josep Puigbó, el director de la cadena Ona Catalana.

Josep Cuní conversa amb Josep Puigbó

Un dels moments més patits pels professionals del control central d’Ona Catalana era la roda de connexions amb les emissores de la cadena. Encara recordo (perquè jo treballava a un estudi proper al control central), els crits del periodista quan la cosa no funcionava. En aquest fragment el programa connecta amb nou emissores i nou periodistes:

Sergi Roca d’Ona Girona, Ramón Bel d’Ona de l’Ebre, Sergi Solà d’Ona Osona, Joan Sarria de Ràdio Ripoll, Xavier Abelló d’Ona Tarragona, Josep Soldado a Ona Empordà, Maria Jesús Ibáñez d’Ona Lleida, Joel Tallant de Ràdio Olot i Jordi Duran d’Ona Barcelona.

Primera roda de connexions de El Matí de Josep Cuní

Aquí està la primera hora i sis minuts d’Ona Catalana.

, ,

Una respuesta a “Bon dia, Catalunya. Així comença Ona Catalana”

  1. Albert si trobes algun àudio d’una radiofonista, pensa que pot ser molt ben rebut al Banc de veus de Dones a les ones.

Deja un comentario

Trending

Crea una web o blog en WordPress.com