La veu de Màrius Cabré

Màrius Cabré a la portada de Radiolandia (foto CC de Annemarie Heinrich contribuida per Mutter_Erde)

Un dels moments més especials quan escolto cintes de casset amb programes radiofònics és quan hi parla alguna persona històrica amb la seva pròpia veu. Ja siguin personalitats del món de la política, de l’esport o en el cas d’avui: d’un actor i torero.

Màrius Cabré era polifacètic i va tenir una carrera força reconeguda com a torero. No sé exactament l’any que es va enregistrar aquest contingut en aquesta cinta però crec que és Ràdio Nacional de España i intueixo, per altres moments de la cinta, que és de finals dels anys 70.

El programa comença amb la veu de Joan Lluch. Són uns capítols, sembla, dedicats al món del cinema i on es fa referència a la pel·lícula «El Centauro» de l’any 1945.

introducció programa cinema

Just quan acaba aquesta intervenció un altre periodista que no sé identificar, parla directament amb Màrius Cabré sobre aquesta pel·lícula i com li va arribar la oferta de fer-la.

entrevista a Màrius Cabré

La declaració final «… d’una bona amistat també» fa repreguntar al periodista sobre la relació que va haver-hi entre Màrius Cabré i l’actriu Isabel de Pomés.

Màrius Cabré sobre Isabel de Pomés

La part final de la conversa és sobre on es va enregistrar la pel·lícula i el periodista li pregunta si es va fer als estudis Orphea, Trilla i uns altres que no entenc.

estudis de cinema Catalunya

El document sonor acaba amb uns fragments de la pel·lícula «El Centauro». Aquí es pot escoltar el tall recuperat sencer.

moments de la pel·lícula «El Centauro»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s